Öğrencilerimiz Öğretmenleri Eşliğinde Belediye Başkanımız Elif KÖSE'yi Ziyaret Etti

5. Sınıf öğrencilerimiz Şevval Ayşe Karataş, Mehmet Çınar Karahasan ve Asya Özaslan, Ayşen KURT, Serkan SUBAŞ ve Osman KELEŞ eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Safranbolu Belediye Başkanı Sayın Elif Köse'yi makamında ziyaret ettiler. Elif Köse'den makam koltuğunu devralan Şevval Ayşe kendilerine bu anlamlı günü hediye eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e şükranlarını sunarken tüm çocukların bayramını da kutladı. Safranbolu’muzun tarihi önemine de dikkat çeken Şevval öğrencimiz bu değeri gelecek kuşaklara taşımanın başta belediyemiz olmak üzere hepimizin öncelikli görevi olduğunu belirtti. Biz de Şevval, Çınar ve Asya'yı tebrik ediyor başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm çocukların bayramını kutluyoruz.

23.04.2023 203

23-04-202323-04-202323-04-2023