Önemli Duyuru

Sayın velilerimiz,

Okul çağı döneminde çocuğun kendini tanıması ve kabulü, özgüveninin gelişmesi, hayal dünyasının gelişmesi, meslekleri tanıması, kısacası çocuğun toplumda kendini bir birey olarak algılamasının gerçekleşmesi için okullarda rehberlik hizmetleri planlanır ve uygulanır. Yürütülen rehberlik hizmetlerinden en üst düzeyde fayda sağlamak için çocuğun hayatındaki tüm bireyler (akran, veli, öğretmen, okul yönetimi) bu eğitimin içerisine dâhil edilmelidir. Bu nedenle okulumuzun rehberlik ihtiyaçlarını tespit etmek üzere internet sitemizde bulunan Rehberlik Servisi (sitenin üst kısmında mavi renkli) sekmesine girerek anket butonundan Rehberlik Hizmetleri İhtiyaç Belirleme anketini doldurunuz. Anketi doldurmanız yapacağımız çalışmalarda bize ışık tutacaktır. İlginize teşekkür ederiz.

20.09.2017 391