Safranbolu Hem Tasarlıyor Hem Kodluyor Projesi Katılımcı Listesi

Safranbolu Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan, ilçemiz Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde yürütülen "Safranbolu Hem Tasarlıyor Hem Kodluyor Projesi"ne ilçemiz bünyesinde öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterilmiştir. Proje takvimine göre 28 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 14:00´de Zati Ağar İlkokul´da yaklaşık 130 öğrencimize seviye belirleme sınavı uygulanmıştır. Uygulanan seviye belirleme çalışmasında; analitik düşünme, nesneler arası ilişki kurma, pratik çözüm üretme ve pattern tarama alanlarında öğrencilerimize eğlenceli ve kısa bir test uygulanmıştır. 

10.11.2017 484

Pilot olarak başlanacak projede öğrenci sayısı 4.sınıflar için 8 öğrenci, 5. ve 6. sınıflar için 8 öğrenci şeklindedir.

Projenin 2. aşaması da yaz tatilinde uygulanacaktır.

Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; teknolojiyi doğru kullanan, yenilikçi ve sorunlara çözüm üretme becerisine sahip nesiller yetiştirmeye yönelik projeler geliştirmeye devam edilecektir.

"Safranbolu Hem Tasarlıyor Hem Kodluyor Projesi"ne göstermiş oldukları ilgiden dolayı değerli veli ve öğrencilerimize teşekkür eder, saygılar sunarız.

SAFRANBOLU HEM TASARLIYOR HEM KODLUYOR PROJESİNE

OKULUMUZDAN KATILACAK OLAN ÖĞRENCİLER

5.  VE 6. SINIFLAR ASİL LİSTESİ:

1.       Zeynep Öykü ÖZKAN

2.       Ömer Ege DUTUCU


5 ve 6. SINIFLAR YEDEK LİSTE:

1.       Yusuf Esat DEMİRDEN (2. yedek)


Asil listede yer alan öğrencilerimizden katılım sağlanmadığı takdirde yedek listede yer alan öğrencilerimiz sırası ile eğitimlere dahil edilecektir.