Mustafa GÜLEN - Müdür Yardımcısı

1980 yılında Gerede’de doğdum. İlkokulu İstanbul’da, ortaokul ve liseyi Gerede Lisesinde okudum. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünden 2001 yılında mezun olduktan sonra sırasıyla; Tokat Erbaa Kurtuluş İlköğretim Okulu, Karabük Yenice Değirmenyanı Erfeyli İlköğretim Okulu, Yenice Özal Mahallesi İlköğretim Okulu ve Bostanbükü İlköğretim Okulunda sınıf öğretmeni olarak, Safranbolu Şehit Mustafa Arık İlköğretim Okulu ve Ünsal Tülbentçi Ortaokulunda müdür yardımcısı, Eskipazar Üçevler Ortaokulunda okul müdürü olarak görev yaptım. 2012 yılı Ekim ayında alan değişikliği ile Türkçe branşına geçtim. 2016 yılı Ekim ayından itibaren okulumuzda müdür yardımcısı olarak görev yapıyorum. Evliyim, Tuana ve Kürşat Ali isminde iki çocuk babasıyım.

(505) 387 2557 Eposta